Tekst

Endelig seier! Slsl -Tsf 4-3

imag0189På oppfordring av Bent Hestad ble vi bedt om å legge ut et lite referat av vår opplevelse av 3. kamp i kafesjakk mellom Svartlamon Sjakklag (slsl) og Trondheim Sjakkforening (tsf). Det ble for første gang seier til slsl med sifrene 4-3. Dermed står det fremdeles likt både poengmessig og individuelt, 1.5 lagpoeng og 13,5 individiuelle poeng pr lag på 27 partier. Vi satser på en avgjørende duell i oktober-november.

Svartlamons lagpoeng ble sanket av Bård Inge Singstad, Dag Wessel-Berg og Clas Høglund mot hhv. Paul Ivar Johansen, Aleksander Berezkin og Bent Hestad. FM Torben Myrvold - FM Jarl Ulrichsen og Bjørn Moen - Gaute Ferstad spilte remis i sine partier. Dagens helt for Svartlamon er uten tvil Clas Høglund som hentet inn det siste poenget i dent siste og avgjørende partiet mot Bent Hestad, da var stillingen 3-3. Spillerne hadde 7-8 minutter hver på klokkene. Clas behersket presset på en utmerket måte og dro hjem det nødvendige helpoenget i et veldig jevnt og spennede parti.

Vi håper at TSF tilgir oss en smule overdreven seiersglede, Vi er glade og stolte over å endelig  ha slått Trøndelags desidert største sjakklubb,  dog i en uformell sammenheng.

Vi gleder oss til nytt oppgjør i høst!
Kommentarer (0) Add Comment

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt
 
password
 

busy

Kontonummer SLSL

4202 45 99471