Tekst

Seriesjakken 13.02.11: TSF 5 - SLSL: 1.5 - 2.5

cimg0160

I seriesjakkens runde 5 vant SLSL en knepen seier mot Trondheim 5. Jan-Olav sikret første poeng med hvit mot Tarjei Benjaminsen. Henrik møtte Tore Hauan med svart. Hauan ofret tidlig en bonde i en nimzo-indisk åpning, men fikk lite ut av den, og svart rodde til slutt i land et sluttspill hvor begge fikk ny dronning. Bård holdt lenge ut på fjerdebord, men måtte til slutt se seg slått av Morten Moe etter å ha oversett en kombinasjon. Thor Arne ble stående veldig jevnt i en d4-åpning som transponerte til en caro-kann, men ga bort en bonde etter å ha rotet med trekkrekkfølgen mot Gaute Ferstad. Med springer mot løper så det skummelt ut, men Thor Arne reddet seg til et komplisert sluttspill med mange nok svindelmuligheter til at Ferstad syntes det var tryggest med en remis. Nå gjenstår de to topplagene i de to siste rundene, og begge kampene må vinnes skal vi ha noen sjanse på toppen i år. Så da får vi vel bare vinne, da...
Kommentarer (2) Add Comment
0
slsl
skrevet av tartakowerfan den 16. februar. 2011

Dette vinner vi, mener vi må toppe lag i de to siste matchene , god pr for klubben hvis vi rykker opp til 1 divisjon! Mener Torben må stille opp mot stjørdal.
Rapporter
stem ned
stem opp


Stemmer: +0
0
Bra Thor Arne ;)
skrevet av Bobby Burner den 19. juni. 2011

"Thor Arne reddet seg til et komplisert sluttspill med mange nok svindelmuligheter til at Ferstad syntes det var tryggest med en remis"

Flott formulering over flott spill av Thor Arne!
Rapporter
stem ned
stem opp


Stemmer: +0

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt
 
password
 

busy

Kontonummer SLSL

4202 45 99471